Mondharpen in Cultuursalon Putten

 De 21ste editie in het gezellige Koffiehuis Het Station Putten

De Noordwest-Veluwe draait door in Cultuursalon Putten ~ spraakmakend live televisieprogramma vanuit het sfeervolle stationsgebouw Putten. Met theater, kunst, sagen, historie en muzikale oercultuur.

De relaxte liveshow wordt gepresenteerd door Elly van Geest en Myriam Cloosterman. Zaterdag 5 maart is het weer zover; tussen 15.00 en 17.30 uur interviewen zij zes opvallende Veluwse gasten van jong tot oud op het gebied van kunst, cultuur en maatschappij.

De Cultuursalon biedt niet alleen een extra podium aan diegenen die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur op de Veluwe, maar blijkt ook een broedplaats voor kruisbestuivingen en inspiratie. Putten TV, bereikbaar voor een ieder op de hele Veluwe, neemt het programma op. Lees verder in De Puttenaer

Vanaf dinsdag 1 maart zijn kaartjes te koop bij Koffiehuis het Station (tijdens openingstijden)voor 5 euro per stuk of vooraf aan de voorstelling.

Naar het programma N.O.Z. Zaterdag 5 maart, 15.00 – 17.30

Woensdag 9 maart is de zaterdagCultuursalon te zien op www.tvputten.nl

DEZE UITZENDING IS NU OOK TE ZIEN OP YOUTUBE

Als je in deze opname doorschuift naar 1:33 dan kan je interview & korte performance horen en zien met de man achter Oermuziek op TV Putten