Speelplaats Mondharpen maken op Taribush Kuna Festival

Bankkaarten, kredietkaarten, verzekeringskaarten, kentekenkaarten, rijbewijzen, studentenkaarten, bonuspassen, klantenkaarten, OV-kaarten, ID-kaarten, ledenpassen, giftcards. Steeds meer nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd aan de functies van plastic passen. Je kunt er ook … muziek mee maken. Ja zeker, plastic passen zijn heel geschikt om mondharpjes van te maken, én te bespelen. Vooral geblokkeerde bankpassen en kredietkaarten hebben een intrigerend klankbereik!

3 redenen om niet deel te nemen aan deze speelplaats:

  • Ik hou niet van knutselen
  • Ik vind mondharpen saai
  • Ik heb al een mondharp

Toch interesse?
In de speelplaats mondharpen maken van plastic passen ga je met begeleiding van de Veluwse mondharpmannen je eigen mondharp maken van je favoriete plastic pas: snijden, vijlen, lijmen, en spelen. We sluiten de speelplaats af met de uitvoering van een improvisatie-orkest waarin jij niet de viool, maar de mondharp speelt samen met andere deelnemers.

Locatie:
Taribush Kuna Festival, terrein de Bedrijvigheid

Openingstijden:
Donderdag 26 juli: 15.00 – 18.00 uur
Vrijdag 27 juli: 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag 28 juli: 12.00 – 18.00 uur
Zondag 29 juli: 12.00 – 18.00 uur

Open inloop
Benodigde tijd: circa 1 uur

Plastic passen hebben we zat bij ons. Heb je nog een tubetje contactlijm? Neem dat mee, niet noodzakelijk, wel handig.

In de speelplaats is ruimte voor speeltips en popup performances met jou.

Kosten:
Naast de toegangskaart voor het festival zijn er geen kosten verbonden aan deelname aan de workshop.