De Komijnen XVIII 18 april De Kargadoor Utrecht

De Komijnen, het verrassings-ei onder de podia brengt elke derde donderdag van de maand weer nieuwe gasten die het onbekende verkennen. voor de avontuurlijke cultuurliefhebber!

Met 100% wtf-garantie! Verwacht niks minder dan een bizarre avond vol absurde performances, onnavolgbare muziek, animaties en meer.

WIE GA JE ZIEN BIJ DE KOMIJNEN XVIII?

– Het Bermuda Philharmonic Orchestra komt de dichter Patrick Bakkenes begeleiden. Patrick is schrijver, dichter, vormgever, onderzoeker, activist en absurdist. Tijdens De Komijnen zal hij een poëtisch wangedrocht voordragen, getiteld: ‘De creatie van de KACH!’
– All the way from Harderwijk komen de Veluwse Mondharpmannen.  Zij bespelen – jawel – de mondharp, één van de oudste muziekinstrumenten ter wereld. Een voorproefje van hun borduursels ->
– Absurdist Ronald Oudman speelde een aantal maanden geleden de zaal plat met zijn uitbundige uitbeelding van de Duitse inval in de Oekraïne. Wij verheugen ons op zijn bijdrage voor De Komijnen XVIII!- Verder komt onze huisabsurdist Dick Cools langs, verzorgt Jan Schellinkeen TomTom-act en hebben we natuurlijk CARTOON BOX met een paar vrolijke filmpjes.

En last but not least Radio Prima met een spraakmakend interview. 

18 april 2019
De Kargadoor, Oudegracht 36 Utrecht
Zaal open 20.00 uur | aanvang 20.30 uur STIPT

ONLINE TICKETS ZIJN GOEDKOPER! dan aan de deur.

https://www.dekomijnen.nl/

Daniel organiseert vrij bizarre theateravonden in Utrecht: ‘We hebben wel een WTF-garantie, haha’

De maandelijkse show van de Komijnen is een initiatief van Jeroen Winkelman en Daniel Hentschel (Danibal), in samenwerking met De Kargadoor.