Mondharpen, borduren, of (n)iets anders?: waar je ook gedreven van wordt op 11 mei:

Heb jij er wel eens aan gedacht om te borduren? Bijvoorbeeld op een rustige middag? Nee? Dan is mondharp spelen heel misschien wat voor jou. Kom naar de Veluwse Bible Belt en maak uitgebreid kennis met het mondharpspel. Je kunt natuurlijk ook iets anders doen. Trouwens waarom zou je überhaupt iets willen doen?

Op Landgoed Schovenhorst bij Putten op de Veluwe mag je van zonsopgang tot zonsondergang uitgebreid bomen en zijn tussen buitengewone bomen. Wandel door verschillende bomentuinen, waaronder de oudste Nederlandse naaldbomentuin. Onderga de bomenpracht. Het landgoed heeft naast uitheemse bomen, tal van zitplekken, een bostoren, horeca, en een museum. Je kunt er uitstekend een hele dag vertoeven, borduren, mondharpen, iets anders doen of niets doen, op welke dag dan ook.

11 mei in de middag speelplaats mondharpen. Opgave vooraf. Nog plek voor enkele deelnemers.

Meer info