Eco-Tribe Teuge – Oermuziek & Leerplaats mondharp spelen

Zaterdag 27 juni 2015 Eetcafe
Heerlijk biologisch vegetarisch eten, koffie, thee, drankje en Oermuziek. Oermuziek staat voor organische drone-klanken en boventonen met mondharpen uit o.a. Siberië, Nepal, Vietnam, Indonesië, en Mongolië.
Eetcafë: 19.00 uur; aansluitend Oermuziek vanaf circa 20.00 uur.

Zondag 28 juni 2015 Leerplaats Mondharp spelen
De mondharp is een van de oudste muziekinstrumenten. Op een zoemende grondtoon speel je boventonen. Je drijft het geluid aan door een snaar aan te slaan. De klanken resoneren in je mondholte. Daarbij gebruik je adem,lippen, keelspieren en tong. Maak kennis met de klanken van de mondharp tijdens de Leerplaats Mondharp spelen.
De leerplaats start om circa 12.00 uur.

Eco-Tribe Teuge, Ambonstraat 2, 7395 MA Teuge

Eco tribe Teuge Mondharp Oermuziek Rene Paes

Eco-Tribe
Het voormalige defensieterrein aan de Rijksstraatweg in Teuge – tussen Apeldoorn en Deventer – is al jaren bewoond door de ecologische leefgemeenschap Eco-Tribe. De bewoners hebben o.a. een afvalwatersysteem aangelegd met regenwater en een rietfilter. Zij runnen een biologische tuinderij, een bakkerij en een bibliotheek. De groep kiest bewust voor een duurzame manier van leven. Elke laatste zaterdag van de maand organiseren de bewoners een eetcafé. Ook hebben zij een kunstgalerie, en werken zij aan recycle-meubels. Verder bieden zij een mobiele keuken en organiseren activiteitendagen.