Mondharples

René Paes treedt op met mondharpen op festivals, feesten en in intieme settings. Hij geeft ook mondharplessen aan belangstellenden voor dit oeroud muziekinstrument. De mondharp is een instrument met ontspannende en entertainende effecten. In Nederland wordt de mondharp bespeeld sinds de 14e eeuw. Mondharplessen met René Paes vinden plaats individueel of in kleine groepen. Tijdens een kennismakingsles vertelt René Paes een beknopte geschiedenis van het instrument en in het grootste deel van een les ga je praktisch aan het spelen en leer je enkele unieke speeltechnieken. Wil je je verder verdiepen in de wereld van de mondharp? Ga dan verder met vervolglessen op maat afgestemd op je eigen ontwikkeling.

Voordelige kosten in overleg.

Een mondharples is ook leuk als aanvulling op een feestje of om als cadeau weg te geven.

Contact